Успехът през погледа на Малина

Успехът през погледа на Малина

Малина разкрива какво се е променило от началото на нейната кариера по пътя извървян досега пред камерата на “Звездно” по време на концерта “15 години телевизия Планета”.

“Много неща са се променили, всяка година е различна, защото има израстване. Не бих казала, че в началото нещата са били по-трудни. Всичко е въпрос на ентусиазъм, на желание и човек да прави това, което най-добре може и обича. В случая, аз се чувствам точно по този начин”, споделя певицата.


Малина признава пред водещата Петя Костуркова, че е щастлива, защото хобито й се е превърнало в нейна професия вече 17 години. Тайната на успеха за нея е, че през всички тези години работи с отговорност и с еднакво желание подхожда към всеки следващ проект. Най-хубавото е, че именно любовта на публиката е единственото нещо, което със сигурност не се е променило:

“За мен подкрепата на моите почитатели е един страхотен стимул да продължавам напред, да правя нови песни, да чакам такива форуми, такива изяви на голяма сцена и толкова хубава публика.”


Според изпълнителката в шоубизнеса, в частност музиката, всеки изгражда свой стил и във времето, ако съумее да го наложи, това е знак за успех.

“Човек трябва да работи страшно много, да държи ниво, да бъде интересен, да прави нови проекти и това създава неговия авторитет, неговата слава и гради неговата кариера”, допълва Малина.

КАТЕГОРИИ