Устата празнува семейно в Париж

Устата празнува семейно в Париж

Иван Динев – Устата на 10 октомври отбелязва своя 40-годишен юбилей. Според народните вярвания този рожден ден не са празнува и певецът няма да направи изключение от това правило.

“На рождения ден ще бъда с моето семейство, ще има и торта, handmade, специалитет на моята майка”, споделя певецът пред www.planeta.tv

Тъй като през 2017 година голямата дъщеря на Устата също има специален повод за празнуване, Ема навършва 10 години на 18 октомври, семейно ще си подарят кратко пътешествие в края на месеца. Певецът е обещал на своята наследница да я заведе в Дисниленд в Париж.

За да сбъдне мечтата на Ема, Устата ще трябва да забрави за своя страх от влакчета на ужасите, катапулти и всякакви други атракциони. Той е убеден, че ще се впусне в това предизвикателство с усмивка, защото за него бащината любов е по-силна от всичко.
Наред с всички семейни празници, изпълнителят не е забравил и за музикалните си проекти. Той издаде, че до Нова година ще направи два проекта – дует и самостоятелна песен, която е много интересна и със сигурност ще се върти много по дискотеките.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Иван Динев – Устата с пожелание за здраве, много сбъднати мечти и още оригинални проекти!

КАТЕГОРИИ