Устата с главна роля в концерта “15 години Планета ТВ”

Устата с главна роля в концерта “15 години Планета ТВ”

“Звездно” отново доказва, че за зрителите на телевизия “Планета” тайни няма. В новия брой гост е Иван Динев – Устата, който разкрива своята важна роля в предстоящия спектакъл “15 години телевизия “Планета” на 22 ноември в Зала “Арена Армеец” – София.

“След като миналата година участвах за малко в концерта заедно с Трио Сопрано и гледах останалата част на спектакъла като зрител, сега ще е по-интересно, защото по-често ще бъда на сцената”, разкрива Устата и допълва, че е благодарен за гласуваното му доверие отново да бъде водещ на такова голямо музикално събитие.

Припомняме Ви, че Устата бе водещ на Годишните музикални награди на “Планета” в началото на март, а зрителите харесаха неговия индивидуален и отличаващ се стил. Това провокира телевизия “Планета” отново да покани Иван Динев за отговарната роля на водещ.

“Ще има интерактивност, комуникация и готини закачки, със сигурност ще подготвя нещо интересно”, разкрива в аванс Устата пред водещата Петя Костуркова.

В “Звездно” Устата не пропуска да представи и най-новия си музикален проект “Не говори за мен”, в който участие взема Владо Димов.

КАТЕГОРИИ