Устата възпя в рими страстта си към Анелия

Устата възпя в рими страстта си към Анелия

Слънце, плаж, море – сезонът на сладките удоволствия и малките прегрешения е тук! На горещи страсти се наслаждава и хип-хоп звездата на музикална компания “Пайнер“ - Иван Динев - Устата, който атакува лятото с нов хит, обещаващ да нажежи нощния живот. А песента и клипът към нея пристигат точно навреме, за да подсладят месец август.
Компания във видеото към “Давам се целия” му правят знойните красавици с ванилов и какаов тен - Атина Иванова и Стефани Обадиару, които впиват сочни устни в изкусителни... бисквитки.

Под звуците на модерни латино ритми секси хубавици кършат тела, а фитнес мачовци заменят овесените ядки с по-греховно сладки удоволствия. Също като Устата, който с лека ръка “сменя Софка с опаковка ”Анелия“. На партито пристига и една същинска бургаска емблема – морякът, познат от опаковката на любимите на поколения бисквити “Анелия“. Видеото е дело на режисьора и оператор Николай Скерлев, музиката и аранжиментът са на Светлин Къслев, а текстът е писан от Иван Динев – Устата.
Самият той отправя своите специални благодарности за участието във видеоклипа на талантливите танцьори на Христо Хаджимихайлов от Creators Dance Center – Варна и изключителните The Scary ShadowZzz Dance Studio заедно с Мимс Бонева, както и на Goddess ATINA, погрижили се за безупречната и стилна визия на  Атина Иванова и Стефани Обадиару.
“Давам се целия“ вече може да бъде видян в официалния канал на музикална компания “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial, както и в ефира на телевизия “Планета“ и “Планета HD”.

 

КАТЕГОРИИ