Ваканция в Австрия за Джена и Атанас Стоеви

Ваканция в Австрия за Джена и Атанас Стоеви

Джена и Атанас Стоев успяха да си “откраднат“ няколко дни в началото на 2020-та и да си подарят една зареждаща зимна ваканция в Австрия. Това издаде изпълнителката в своя Instagram профил, където сподели фотоси от столицата Виена и градчето Парндорф. Джена не скри, че е очарована от красотата и чистотата на Австрия, а Коледната украса, която все още е част от атмосферата там, винаги й създава невероятно настроение.

“Вчера се разходихме из замъка Шьонбрун във Виена и прекрасните му градини. Видяхме лабиринта на принцеса Сиси и се полюбувахме на хубавото слънчице”, издаде още Джена и допълни впечатленията си с нова поредица от красиви кадри.


Изпълнителката и съпругът вече са в България, а само след няколко дни за тях предстои голям празник. На 18 януари, Атанасовден, именици са три поколения от фамилия Стоеви – Атанас Стоев - Канара, Атанас Стоев – младши и малкият Наки, а със сигурност празникът ще бъде отбелязан подобаващо. Да вдигнат тост, под звуците на най-големите хитове на Джена, ще имат възможност и празнуващите в София, защото певицата ще е гост на поп фолк парти в популярен нощен клуб в столицата. Тази вечер пък, феновете на звездата на телевизия “Планета“ ще могат да я аплодират на живо в Търговище.

КАТЕГОРИИ