Валентина Кристи - за здравословния начин на живот и любовта в “Звездно”

Валентина Кристи - за здравословния начин на живот и любовта в “Звездно”

Валентина Кристи гостува в новия брой на “Звездно”, за да сподели със зрителите новия здравословен начин на живот, който следва. Певицата разкрива кулинарни съвети и любимата си рецепта за добра фигура и тонус в студените есенни дни.
В предаването Валентина Кристи демонстрира перфектна физическа форма, за която признава, че е резултат от здравословно хранене и активни занимания със спорт.

“Не пазя диета, не гладувам, а се храня с чиста храна – плодове, зеленчуци и месо, по 4-5 пъти на ден, но в малки порции”, разкрива Валентина Кристи пред водещата Петя Костуркова.

Двете дами не подминават и темата за любовта, а певицата споделя, че любовта е прекрасно чувство, особено когато е взаимна и те кара да сияеш. Тя допълва, че е виждала и другото лице на любовта.

“Всеки човек знае какво е да обичаш и да си обичан, както и аз самата, разбира се съм имала и доста удари под кръста, разочарования”, не крие изпълнителката.

Тя споделя още, че в последно време й прави впечатление, че има много фалш и лъжа
сред младите, което е много жалко, но тя самата е над нещата, защото е широкоскроен човек. Разчита изцяло на себе си, защото е мъжко момиче, но и тя като всяка жена е чувствителна и ранима.

КАТЕГОРИИ