Валя: Човек трябва да се доказва постоянно

Валя: Човек трябва да се доказва постоянно

Тази седмица зрителите на “Звездно“ се срещат с Валя, която в края на лятото представи своя нов музикален проект “Наранявай“. Пред камерата певицата признава, че като всички горещи и темпераментни хора обича този сезон, но краят му е свързан с малко носталгия. Самата тя не е подвластна на носталгични мисли, но преживява тежко разочарованията от близки хора.

“Наранява ме това несправедливо да бъда обвинявана за нещо или пък човек, на който много разчитам, да ме разочарова или да не вярва в мен. Аз самата понякога наранявам без да искам, но това е от моята импулсивна и темпераментна натура. След това обаче винаги се извинявам“, споделя с усмивка Валя.

Тя разкрива още, че всичко, което изпитва в своя собствен живот до този момент, го е  превъплътила в песните си и е отражение или на събития, свързани лично с нея, или с живота на нейни приятели. Често това може да бъде и нещо, което силно я е разтърсило. А песните и приятелите си най-вече избира със сърцето.

“Когато даден човек или песен не ме разтърсва, това не е човекът или песента за мен. Не винаги можеш да направиш най-добрия избор, но това е моето сърце, щом то е избрало така, аз вярвам в него и в това, което ми казва“, признава Валя.

Тя разказва за началото на своята музикална кариера и за това, че трябва да си постоянен и да се развиваш, за да се задържиш през годините.

“Човек не трябва да се доказва само веднъж, а постоянно. А точно това е най-трудното“, откровена е изпълнителката в студиото на “Звездно“.

КАТЕГОРИИ