Валя изпраща лятото с нов видеоклип

Валя изпраща лятото с нов видеоклип

Валя зарадва своите почитатели с премиерата на нов видеоклип в Planeta Official в YouTube. “Наранявай“ е озаглавена новата поп фолк песен на певицата, която ни връща към хубавите летни дни. Самата Валя предпочита да прекарва по-голяма част от този сезон край морския бряг и може би това е причина да го изпрати с красиво видео, заснето там от режисьора Николай Скерлев. Наред с оригиналните кадри, впечатление на зрителите веднага направи и страхотната визия на изпълнителката, която е в перфектна форма. Не закъсняха и първите отзиви от публиката:

“Поздравления, Вале, за песента! Много е хубава, приятна, с хубав текст и мисля, че е точно в твой стил и напомня на старите ти парчета от преди години! Пожелавам ти много успех с тази песен и това да бъде твоето голямо и ударно завръщане на сцената и занапред по-често да пускаш нови песни! Много съм щастлив от голямата изненада с новия клип и песен! Изглеждаш убийствено, перфектна визия и цялостна работа!“, “Браво! Страхотен клип - ще стане хит тази песен”, пишат меломаните.

Валя също не остана безразлична към хубавите оценки и на свой ред благодари на публиката и целия екип, създал “Наранявай“.

“Щастлива съм, че реализирахме с целия екип новата ми песен “Наранявай”. Нека клипът ви напомня за лятото, морето и летните моменти. Това е само част от новите ми песни, които съм подготвила. Благодаря на всички, с които работихме по песента.“

“Наранявай“ е по музика и аранжимент на Радомир Кишев, а текстът е създаден от Петя Радева. Пред телевизия “Планета“ Валя разкри, че в проект са цели 5 нови музикални проекта, които ще представи в следващите месеци.

 

КАТЕГОРИИ