Валя пя с Миле Китич в “Арена Армеец”

Валя пя с Миле Китич в “Арена Армеец”

На 20 октомври, в столичната зала “Арена Армеец” се проведе концерт на Миле Китич, в който взе участие и певицата на “Пайнер” – Валя. Поканата за участието на червенокосата изпълнителка в концерта му, дошла лично от сръбската звезда. Миле Китич бил впечатлен от нейните гласови способности и умения за живо пеене, които забелязал преди време, когато двамата си направиха среща в столичен клуб, където певицата имаше участие.
Пред 16 000 души Валя изпя три песни. В “Арена Армеец” звуча фолклорната мелодия “Ти, убава девойко” и големите хитове “Ще горя” и “Все си ти”. Приятна изненада беше появата на Валя на сцената на сръбския концерт. Българската публика достойно я уважи, като в залата се изви голямо хоро под звуците на “Ти, убава девойко”. Останалите две песни на певицата също бяха добре посрещнати от публиката, която пееше с пълно гърло заедно с Валя.

“Благодаря, за изключителната емоция да споделя една сцена с легендата Миле Китич и неговото семейство - Марта Савич и Елена Китич! Те ме накараха да се почувствам така, както никой досега за шестнадесет години в кариерата ми! Благодаря и на всички, които бяхте там! Обичам ви!” – написа Валя в своята фейсбук страница.

Певицата призна още, че за нея е истинска чест, да присъства като български гост-изпълнител в самостоятелния концерт на Миле Китич. Сръбските медии веднага отразиха нашата певица, като много добре пееща и красива българка, която впечатлила всички с участието на събитието.
Валя, Миле Китич и съпругата му Марта Савич успяха да си поговорят и да прекарат прекрасни часове около концерта и гостуването им в България. Дали всичко това няма да доведе до нещо съвместно между изпълнителите, предстои да разберем.

КАТЕГОРИИ