Вълнуващ личен празник за Преслава и Паола

Вълнуващ личен празник за Преслава и Паола

Преслава има повод за много радост и вълнуващи моменти на 14 септември. На днешната дата преди 3 години звездата на телевизия “Планета“ стана майка за първи път. В живота й се появи нейната дъщеря Паола, която е най-ценния дар в живота й и най-голямо вдъхновение за нея. Днес Паола е рожденичка и за цялото семейство предстои незабравим ден. Сред първите поздрави се открои този на Ивелина Колева, която обожава своята племеница. Припомняме Ви, че през юни, Преслава и Ивелина Колева представиха народната песен “Моме Невено”, а във видеото, своя официален дебют пред камера направи Паола.

Момиченцето често присъства в публикациите на Преслава в социалните мрежи, а появата й винаги е обект на хиляди лайкове и коментари от последователите на певицата. Огромен интерес предизвика и посещението на Преслава и Паола в столичния зоопарк преди дни:

“Днес времето е прекрасно и решихме да се разходим в зоопарка в София. Беше хубаво и доста вълнуващо за децата”, сподели певицата под поредица от снимки, на които виждаме нея и дъщеря ѝ сред животните.

Преслава пита и последователите си кой е любимият им зоопарк, който са посещавали, като споделя, че нейният е в Австралия.

КАТЕГОРИИ