Ваня: Много си паснахме с Анелия

Ваня: Много си паснахме с Анелия

В новия брой на “Звездно” гостува Ваня, за да сподели със зрителите на телевизия “Планета” подробности за най-новото си музикално предложение – дуета с Анелия “За Патрона”.

“Винаги Дамян прави симбиозата при моите колаборации, така че отново той и Иво Моллов, който е автор на музиката и аранжимента, са главните инициатори за този дует”, разкрива Ваня.

Певицата признава, че Анелия за нея е истински професионалист и един от най-добрите български изпълнители, затова в началото е имала леки притеснения, но в процеса на работа се е убедила, че Анелия е много земен човек и веднага са си паснали като енергия.

“Записите ги направихме поотделно, не бяхме заедно, но много лесно се разбрахме помежду си. Мисля, че се получи добре, чисто гласово – има контраст, а във видеото – доста провокация”, споделя изпълнителката.

Тя не крие, че участието на толкова красиви и атрактивни дами не е било случайно, а търсен ефект, защото песента, въпреки, че няма конкретно послание, до голяма степен има за цел да погали егото на успелия български мъж.
Естествено разговора стига и темата за еманципацията. Ваня споделя гледна точка, че в съвременния свят жената си е намерила място редом до мъжа, но все пак не трябва да забравяме, че тя е по-слабия пол, по-нежната половина от света и така трябва да бъде, за да се чувства наистина жена.
Певицата споделя новости за предстоящия дует с DJ Дамян.

“В момента работим точно по това нещо, от много време и аз имах желание да направим съвместен проект и даже от няколко дни форсирам нещата, за да влезем в студио и да записваме. Така че в най-скоро време може да очаквате нещо от нас”, разкрива Ваня.

КАТЕГОРИИ