Ваня подвластна на две страсти

Ваня подвластна на две страсти

Ваня е един от примерите, че когато човек е посветен на нещо, което обича и е негова страст, е истински щастливец. Тя сподели пред телевизия “Планета”, че от една година музиката и модата имат пълновластно място в нейния живот.
През 2016 година Ваня прибави две заглавия в своя музикален репертоар - “Калашник” и “Барселона”. Те се оцениха от меломаните като интересни проекти, облечени в оригинални и много стилни клипове. Двете мелодии успяха да привлекат вниманието и на Dj-те като влязоха в техните плейлисти.

Певицата вече работи над новите си песни, а първата вече е записана в студио. Автор на музиката е Иво Моллов, който е и композитор на нейното актуално парче “Барселона” ft. Фики. Текстът на новата песен е написан от самата Ваня, която се довери на съветите на поетесата Петя Радева.
Що се отнася до модата, Ваня е посветила голяма част от времето си именно на разработването и налагане на своя собствена марка. Това нейно увлечение датира от няколко години, но през 2016-та за нея се превърна и в сериозна работа. Ваня сама измисля всички модели, които след това се реализират в нейното ателие. Това, че авторските й тоалети се харесват, кара Ваня да продължава да се развива в тази посока. Кой знае дали в новия си клип, певицата няма да заложи на своята дизайнерска линия.

КАТЕГОРИИ