Ваня говори откровено за музиката

Ваня говори откровено за музиката

За силата на музиката и умението й да омагьосва сърцата на хората отдавна се говори. През 2018 година, учени от Харвардския университет официално доказаха, че именно това изкуство е универсално средство за общуване между различните народи.

“След тишината, онова, което е най-близо до изразяването на неизразимото, е Музиката“, откровена е и Ваня в своя публикация в Instagram.

Певицата неведнъж е споделяла за специалното място, което има музиката в нейния живот. Затова отдава голяма част от времето си именно на нея и на своята публика. През изминалата седмица Ваня бе в центъра на клубния живот у нас и се радваше на многобройни срещи с феновете на поп-фолка.

Те от своя страна пък не скриха колко са щастливи от факта, че могат да се забавляват под звуците на един от най-големите хитове на зимата - “Параноя“, изпълнен на живо от звездата на телевизия “Планета“. “Параноя“, дуета обединил Ваня и Меди, прозвуча премиерно в ефира на “Планета“ и в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial в средата на декември и за кратко успя да извоюва лидерска позиция в редица музикални класации.

КАТЕГОРИИ