Ваня: Искам това, което правя, да се отличава и да има свой почерк

Ваня: Искам това, което правя, да се отличава и да има свой почерк

Тази седмица зрителите на телевизия “Планета” и “Звездно” имат възможност да се срещнат с Ваня, за да научат, че освен музиката, запазено място в нейния живот има и модата. Неведнъж сме ви показвали моделите, които изпълнителката сама създава, а този път тя разкрива как е открила това друго свое артистично лице и какво я вдъхновява да създава красивите си тоалети.

“Преди 2-3 години стартира всичко това, просто като хоби и занимание, извън всичко друго. То пък взе, че стана сериозно. И когато виждаш, че нещо ти носи успех и се харесва на хората, това те кара да работиш повече и повече”, споделя Ваня.

Тя признава, че не е от хората, които обичат да си губят времето, а предпочита да го оползотворява пълноценно. Затова е категорична, че след музиката, това е второто нещо в живота й, което заема голяма част от него, дори в момента има основно място.
На въпроса на водещата Петя Костуркова как създава колекциите си, Ваня разкрива, че е избрала един различен подход – не представя моделите в отделни колекции, а се старае всяка седмица да предлага поне по няколко нови тоалета. Единствената й цел, създавайки моделите, е жените да се чувстват красиви и специални с тях, а разбира се и да са достъпни за всички тях.
Ваня открито споделя, че е твърдо против плагиатството или както е модерно да се казва в момента – “да взаимства”. Не, че когато види някой красив модел той не я инспирира за нейните скици, но никога не взима идеята на готово.

“Аз не харесвам това и в живота си съм такава – искам това, което правя, да се отличава и да има свой почерк и стил. Нещо може да ме провокира, но винаги идеите ми си идват сами в главата. Нямам строга концепция, по-скоро всичко решавам на момента, когато стартирам работата по моделите”, разкрива изпълнителката, която работи различно и в хобито си.

По отношение на музиката тя също предпочита това. До момента не е залагала на своите модели за визията във видеоклиповете си, но е категорична, че и този момент ще дойде. Засега проектите й са имали конкретно послание и не са предполагали това. Щастлива е, че “За Патрона” се открои и допадна на публиката, а за работата си с Анелия е категорична, че се е убедила за пореден път, че е истински професионалист, много земен човек и веднага са си паснали като енергия.

КАТЕГОРИИ