Веселин Маринов: “Легенда за любовта“ е най-любимият ми албум

Веселин Маринов: “Легенда за любовта“ е най-любимият ми албум

Съвсем скоро Веселин Маринов официално ще представи своя 29-ти албум, “Легенда за любовта“, в София. В три поредни дати - 6, 7 и 8 октомври на “Платформа А6” пред НДК изпълнителят ще зарадва публиката с хубавите песни, включени в този диск.

“Легенда за любовта, като последната любов, ми е най-любим албум и най-много го харесвам“, споделя Веселин Маринов в национален ефир и отправя покана към ценителите на музиката му да споделят с него този празник.

Вярва, че всички ще се чувстват много уютно и на това място, защото той ще може да вижда почти всеки един от публиката. Надява се заедно с гостите на спектаклите да успеят да компенсират това, което липсва на всички ни през изминалите 6 месеца от началото на пандемията в България.

Веселин Маринов признава, че винаги е държал на хармоничната мелодична песен с много добра литературна основа. А каквато е музиката му, такъв е и той като човек - романтичен, сантиментален, вярващ в силата на чувствата.

“Любовта е стимул, смисъл на живота. Веселина е светлия лъч, хубавото на живота ми, заедно с моите внуци, дъщеря ми и зет ми. Това е моят личен свят, непреходното, което осмисля живота ми“, признава още Веселин Маринов.

 

КАТЕГОРИИ