Веселин Маринов: Мечтите винаги идват с новия успех

Веселин Маринов: Мечтите винаги идват с новия успех

В новата рубрика “Планета Блиц“ гостува и Веселин Маринов. Певецът е откровен пред камерата на телевизия “Планета“ за кариерата, вдъхновението, любовта и най-голямата награда:

“Когато се замисля за всичко това, разбирам и вярвам, че кариерата повече ми е дала, отколкото е взела. Но не е малко и онова, което е взела. Най-вече от моя личен свят – приятели, семейство - не крие изпълнителят и допълва - Но си мисля, че няма такъв човек, който да е посветил професията си на своите мечти и цели, и в същото време така да може да съчетае и личния си живот, че той да бъде пълноценен. Затова аз мисля, че преди всичко моята професия ми е дала безкрайно много любов от моите почитатели, огромни контакти и срещи с прекрасни хора, които обичат онова, което обичам и аз“.

Веселин Маринов признава, че за него вдъхновение носят хората, които среща по пътя си и любовта, която преживява, дори и разочарованията от нея. Най-много обаче го вдъхновяват неговите почитатели, които пълнят салоните по време на концертите му и тяхната вярност през годините.

“Най-много ме докосва фактът, че за тях съм нещо потребно, човек от който имат нужда, а музиката, която правя, е неделима част от техния празник и тъга“.

Веселин Маринов описва най-голямата награда така:

“Любовта, която получавам всяка вечер, когато съм на концерт в цялата страна. Тази човешка обич, която ме кара дори да не се замислям за умора, която ме кара да превърна моята професия в хоби и въпреки малкото време за моя личен живот, да си казвам: “Аз съм един много щастлив човек“.

А мечтите:

“Те винаги идват с новия успех“, категоричен е изпълнителят.

Той е щастлив, че когато постигне онзи връх в края на годината, който си е начертал, вече вижда следващия - малко по-висок от този, на който е стъпил.

“Радвам се, че през годините върховете ги има пред мен и винаги има нещо, което ме провокира да вървя и да се усъвършенствам в онова, което изглежда най-добре мога да правя – да пея музиката на своя живот“, казва Веселин Маринов.

Певецът завършва и със своето виждане за любовта, която нарежда до онези две неща, които не можеш да поръчаш или да си купиш – здравето и приятелството:

“Всеки един от нас се стреми към тях, всеки един от нас иска да ги има, защото когато ги имаш, наистина няма нещо, което да ти се опре в живота“.

 

КАТЕГОРИИ