Веселин Маринов представя първия клип от новия си албум

Веселин Маринов представя първия клип от новия си албум

“Щастлив съм да ви се похваля с първия видеоклип на песен от новия ми албум”, написа в социалната мрежа Веселин Маринов веднага след появата на “Опасна близост”.

Тази премиeра не е случайна, защото опасно близо са двата концерта в Зала 1 на НДК, на които певецът ще представи песните от своя 28-и поред албум “Представи си...”. В новото си видео Веселин Маринов има рокаджийска визия и това също не е случайно, защото през 1981 година той стартира професионалната си музикална кариера като вокалист на рок-група “Импулс”.

“Опасна близост” е една от 12-те песни в най-любовния му албум, както го определя самият изпълнител. Музиката е на Груди Нейков – Джери, текстът е на Мариета Ангелова, а Пламен Велинов е автор на аранжимента. Режисьор на ефектното видео е Людмил Иларионов – Люси, който е включил бенд, красив модел, малък сюжет и много специални ефекти.

В момента Веселин Маринов усилено репетира със своя бенд за двата концерта в НДК, на 23 и 24 ноември. По всичко личи, че както винаги спектаклите ще са изпипани до най-малките детайли, в чест на многобройните почитатели на певеца. Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на ticketportal.bg.

КАТЕГОРИИ