Веселин Маринов представя своята автобиография “От любов”

Веселин Маринов представя своята автобиография “От любов”

На 7 ноември, на книжния пазар, ще се появи първата автобиографична книга на обичания от поколения българи изпълнител, Веселин Маринов. Книгата е озаглавена “От любов” и в нея певецът споделя преживяното през своя вдъхновяващ творчески път в 320 страници. И го прави по неповторим, изпълнен със самоирония и носталгия начин. Веселин Маринов разказва за мечтите си и за тяхното реализиране - от безгрижното детство във великотърновското градче Полски Тръмбеш, където се ражда любовта му към поезията и рок музиката, през казармата, където вече пее песните на любимите си световни банди и се вслушва в приятелски съвет да кандидатства в Консерваторията, през студентските години и поканата да стане част от група “Импулс”. Изпълнителят разкрива подробности за решението да поеме по собствен път, включително в Германия, която завинаги го променя, през завръщането и дългогодишното му партньорство с Тончо Русев и Евтим Евтимов, които написват за него емблематични песни.

“От любов“ представя Веселин Маринов и днес, когато той ежегодно прави поредица от концерти в цялата страна и има собствена качествената сценична техника, оркестър, балет и всеотдаен екип.

“Нарекох тази книга “От любов“, защото докато самият аз препрочитах написаното, осъзнах, че това е основното чувство, което ме е водило по моя път и когато стигнах самия й край, просто разбрах, че всичко до тук си е струвало!.. Ако решите да я разлистите и тя стане част от библиотеката ви, се надявам всички изстрадани и преживени страници в нея да докоснат с нещо и вашия живот“, откровен е изпълнителят.

За най-запалените почитателите на Веселин Маринов ще издадем, че всички, поръчали вдъхновяващата “От любов“ предварително, ще се възползват от 20% отстъпка и автограф от автора.

 

КАТЕГОРИИ