Веселин Маринов призовава всеки един да мисли за доброто на другия

Веселин Маринов призовава всеки един да мисли за доброто на другия

През април трябваше да стартира пролетното турне “Легенда за любовта” на Веселин Маринов. Заради кризисната ситуация в страната, концертите бяха отложени. Певецът признава във видео в официалната си страница във Facebook, че отначало е бил отчаян заради загубените концерти и затова как ще се справят с неговия екип и роднини:

“Вече няколко дни, светът, аз, вие, всички сме вече различни. Имаме един враг, с който трябва да се преборим. Вече всичко и всички сме подвластни на тази трагедия и повече от всякога е нужно да бъдем заедно, да спазваме всички правила, да бъдем стриктни във всичко онова, което решават Правителството, Щабът за борба с кризата.”

Изпълнителят споделя, че е осъзнал, че през живота си не е имал никога такова време за своите близки, за себе си, за музиката, която прави и затова призовава всеки един от нас да мисли за доброто на другия, за да може бързо да се отървем от това чудо, лошо, което навлезе в целия свят и в България, а неговият съвет е:

“Слушайте малко повече българска музика. Имате време да го направите, да осъзнаете, че именно нашата музика, нашите популярни изпълнители могат да ви върнат към спомени, радости, дори и тъга, защото сега имате малко повече време за това. Успех, до пълна победа само след няколко дни.”

КАТЕГОРИИ