Веселин Маринов с Лятно турне “40 години на сцена”

Веселин Маринов с Лятно турне “40 години на сцена”

В понеделник, 18 юли започва Лятното турне на Веселин Маринов “40 години на сцена”. Летовниците и гражданите в Царево ще бъдат първите, които ще се насладят на големите шлагери на Веселин Маринов. На следващия ден, 19 юли концертът ще бъде в Бургас, а Летният театър в Морската градина ще се окаже тесен за всички, които ще пожелаят да бъдат част от спектакъла. Билети за концерта в Бургас вече може да намерите на касата на Драматичен театър “Адриана Будевска” и ticketportal.bg.

“Скъпи почитатели, аз и моите прекрасни музиканти сме много щастливи да ви поканим на юбилейните ми концерти “40 години на сцена” край морския бряг.”, написа Веселин Маринов в социалните медии и така пожела едно незабравимо музикално лято на всички.

2
До края на седмицата с песните на своя любим изпълнител ще се срещнат и жителите, и гостите на Приморско – 20 юли, на Поморие – 22 юли и в комплекс “Албена” – 23 юли. На 25-ти концертът “40 години на сцена” ще бъде в Каварна, на 26-ти – в Бяла, а на 28 юли – в Летния театър на Варна. Билетите за варненския концерт също вече са в продажба - на касите на Летен театър и ДКС, както и в мрежата на ticketportal.bg.
Последните два концерта от голямото Лятно турне на Веселин Маринов са на 31 юли в Летния театър на Созопол и на 1 август – в Античния театър на Несебър.

КАТЕГОРИИ