Веселин Маринов се готви за традиционното лятно турне край морето

Веселин Маринов се готви за традиционното лятно турне край морето

Броени дни остават до началото на традиционното лятно турне на Веселин Маринов по Българското Черноморие, а неговият екип вече е там, за да изпипа детайлите по спектаклите. Тази година турнето е подчинено на 35-годишнината на сцената на изпълнителя и по време на концертите се изпълняват най-обичаните му хитове и любовни балади. Морските концерти на Веселин Маринов ще се състоят от 1 до 15 август. Стартът на концертния маратон е в Античния театър в Обзор. На 2 август почитателите на изпълнителя ще могат да се насладят на шлагерните му мелодии на Централния площад в Каварна. На следващия ден срещата с изпълнителя на “Пайнер” е на Централния площад в Бяла.

На 4 август турнето прави ден пауза, защото на тази дата Веселин Маринов има рожден ден, който ще отбележи с приятели край морето. Тази път празникът е малко по-специален, защото певецът празнува малък юбилей. Той навършва 55 години, от които 35 посветени на музиката. Този факт го прави истински щастлив и благодарен на публиката, която го подкрепя и обича толкова години.
На 5 август Летният театър във Варна ще се превърне в сцена на най-обичаните песни на изпълнителя. На следващия ден музикалните емоции ще завладеят летуващите в красивия морски курорт в Албена.

На 8 август турнето ще премине през Античния театър в Несебър, на следващия ден Веселин Маринов ще пее пред бургаска публика в Летния театър. На 10 август музиката на обичания изпълнител ще властва в Летния театър в Созопол. На 12 август Веселин Маринов ще пее в Летния театър в Приморско, а на следващия ден концертът ще е в Летния театър в Царево. Последните два дни музикалните изяви са на Централните градски площади, съответно на 14 август в Поморие, а на 15 - в Черноморец.

КАТЕГОРИИ