Веселин Маринов тръгва на турне в края на юли

Веселин Маринов тръгва на турне в края на юли

Лятното турне на Веселин Маринов е очаквано с голямо нетърпение от неговите почитатели в цялата страна. За тяхна радост певецът не изневери на себе си и на вече 25-годишната традиция, и разкри, че в края на юли стартира поредица от концерти.

“От 1995 година аз правя моите около 70 концерта всяка година. Те винаги си идват сами, за разлика от тази година, но въпреки концертите, които пропуснахме досега, продължаваме с лятното турне. Всеки път тръгвам на турне като за последно, все едно предстои най-хубавото нещо. И затова с огромно нетърпение очаквам дните, в които ще отида спокойно на концертите, а хората отново ще седнат един до друг, ще викат, пеят и ще се забавляват“, споделя Веселин Маринов в национален ефир.

Певецът не крие, че ситуацията е много деликатна, но животът трябва да продължи. По думите му колкото и да е трудно, всички заедно ще се справим, а той отново ще тръгне по градове и села, за да бъде до хората, до тяхната тъга и радост, благодарение на заряда на музиката, която прави.

Лятното турне на Веселин Маринов е озаглавено “Снимка от лятото“, а първата среща на изпълнителя с публиката ще бъде на 29 юли в Каварна. Всички концерти са с начален час 21:00, вход свободен, с изключение на тези в летните театри на Бургас и Варна. Билети за тях могат да бъдат купени след 10 юли от касата на Драматичен театър “Адриана Будевска” в Бургас и във Варна - от касата на Летен театър, ДКС и Ticketportal.

“СНИМКА ОТ ЛЯТОТО“

29 юли - Каварна, Централен площад
30 юли - Варна, Летен театър
02 август - Бяла, Лятно кино
03 август - Царево, Централен площад
04 август - Созопол, Летен театър
05 август - Бургас, Летен театър

КАТЕГОРИИ