Веселин Маринов за най-хубавото нещо, което му се е случвало

Веселин Маринов за най-хубавото нещо, което му се е случвало

Веселин Маринов разкри, че тази есен е оженил своята дъщеря, а това е най-хубавото нещо, което му се е случвало като човек изобщо, а именно – дъщеря му да е щастлива:

“Тя се чувства много добре с момчето, с което си е избрала и вече не е Маринова, а Стефанова. Вчера имахме едно много мило, хубаво тържество, около техния граждански договор, който подписаха и църковен. Не знам защо казах договор, брак е дума, която също не харесвам. Обвързаха се завинаги”, казва певецът в предаването “Мармалад”.


Веселин Маринов бе предизвикан от водещите да сподели със зрителите една много приказна своя мечта, а именно да бъде принц на бял кон:

“Израснал съм в едно малко градче. На стадиона много често с моите приятели нощно време лежахме на тревата и така под звездите съм си представял, че мога да бъда принц. Но тогава не си представях, че ще намеря принцеса, а че имам бял кон и с една вълшебна пръчица правя така, че хората, които са болни, да оздравяват и някакви такива истории бяха.”


В реалния живот, на Веселин Маринов му се е налагало да язди кон единствено по време на снимките на клипа “Най-хубавото лято си отива”.

“Снимахме в комплекс “Русалка”, трябваше да пресека един малък плаж във водата, яздейки кон без седло. За клипа бяха необходими 15 секунди на коня. Така се вглъбих да играя влюбен, че в един момент към края на плажната ивица паднах, обаче се оказа, че имаме кадъра.”

Наред с хубавите събития в личен план, Веселин Маринов продължава своето турне “Легенда за любовта”. Той обяви в социалната мрежа, че заради неотложно пътуване, концертът в Троян, който беше планиран за 11-ти ноември, ще се състои в сряда. Така че публиката в балканското градче може да гледа своя любим изпълнител днес и утре. На 14 ноември Веселин Маринов ще пее в Плевен, на 18-ти е в Пловдив, а на 19-ти – в Пазарджик.

КАТЕГОРИИ