Виевска фолк група с ново попълнение през 2018 година

Виевска фолк група с ново попълнение през 2018 година

Още една хубава новина от Виевска фолк група идва в навечерието на 40-та годишнина на формацията. Солистката Нели Узунска очаква своето второ дете през месец март 2018 година. Изпълнителката и съпругът й Владислав вече имат една дъщеричка, а този път ще станат родители на момче.

“Много сме щастливи, че точно през тази година съставът на Виевска фолк група ще се увеличи с още един член – споделя с усмивка ръководителят Емил Узунски и не крие надеждите си неговият внук да наследи музикалния талант на фамилия Узунски.

Бъдещата майка се чувства много добре и затова не пропусна да уважи българската общност в Лондон, дошла специално за празничния концерт на Виевска фолк група там. Припомняме ви, че с него стартира поредицата от събития, с които музикантите официално ще отбележат своя юбилей. Grand Selby Marquee, домакин на събитието, се оказа малък за почитателите на емблематичната за Родопите фолклорна формация. Сънародниците на Острова отдавна чакаха срещата си с родопските виртуози и затова те бяха особено щастливи да ги посрещнат в най-приказния месец от годината. В продължение на над 7 часа гостите празнуваха и се забавляваха с изпълненията на солистките и иструменталистите на Виевска фолк група.

“Благодарим от все сърце, за нас беше чест и огромно удоволствие, че отпразнувахме заедно 40 години на сцена“, споделиха музикантите след завръщането си в България.

За тях предстоят много музикални срещи с почитателите на фолклора у нас, а Емил Узунски има желание през лятото да направи голям празничен концерт на връх Рожен, с който да отпразнуват годишнината с публиката в България.

КАТЕГОРИИ