“Влюбена“ на Крисия D с премиера на 19 април

“Влюбена“ на Крисия D с премиера на 19 април

Крисия D стартира своята музикална година с премиерата на песента “Влюбена“. Сингълът е готов отпреди няколко месеца, но певицата реши да го презентира в навечерието на най-хубавите пролетни празници - Цветница и Великден, както и преди официалното начало на работата на нощните клубове. Крисия D вярва, че песента истински ще допадне на меломаните и ще бъде сред предпочитаните хитове на сезона. Тя е вложила цялата си енергия, хъс и желание да представи най-доброто на публиката, защото тя го заслужава. Преди часове в PlanetaOfficial се появи тийзър на “Влюбена“, който освен заглавието на новото предложение на изпълнителката издаде, че феновете могат да очакват нещо много горещо – както в музикално, така и във визуално отношение.

Огнената визия е запазена марка за Крисия D, а изпълнителката е повече от атрактивна в кадрите. Режисьор на клипа на Иван Димитров – Torex. Кой е авторският екип, на който певицата се е доверила за новата си песен остава изненада до премиерата й, която е насрочена за 19 април в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на Planeta 4K.
Сигурни сме, че Крисия D ще изненада почитателите си повече от приятно с “Влюбена“ – песен, с която ще атакува музикалните класации и клубната сцена в следващите месеци.

 

КАТЕГОРИИ