Втора mp3 компилация с хитовете на Преслава от музикална компания “Пайнер”

Втора mp3 компилация с хитовете на Преслава от музикална компания “Пайнер”

Дни, след като бе обявена за Балканска звезда на официална церемония в Истанбул, Преслава отново поднася поредната изненада за своите фенове, съвместно с музикална компания “Пайнер”. 70 от песните на певицата в mp3 формат са събрани в “Хитовете на Преслава”.
Под номер едно в сборния албум е обявената за “Песен на 2013” от Годишните музикални награди на телевизия “Планета” – “Режим “Неприлична”. “Хитовете на Преслава” събират песни от всички години, в които звездата радва многобройните си фенове. Емблематичните “Лъжа е”, “Водка с утеха”, “Дяволско желание”, “И когато съмне” са само малка част от хитовете, които попадат в албума.
От последните години са включени “Разкрий ме”, “Лудата дойде”, “Как ти стои”, “По моята кожа” и още много от любимите песни на меломаните. 
Три дуета с Борис Дали намират място в селекцията – “Правено е с друг”, “Първи в сърцето”, “Бързо ли говоря”. “Не ми пречи” и “Усещане за Мерилин” – дуетните песни с Константин заслужено също са включени в “Хитовете на Преслава”. Колаборацията с Анелия “Няма да съм друга” и “Пия за тебе” с Елена Паришева допълват хитовия сборен албум.

КАТЕГОРИИ