Взривоопасна смес преди есента “Payner Hit Bikini 2016”

Взривоопасна смес преди есента “Payner Hit Bikini 2016”

17 имена от първата редица на модерния фолк, са подбрани за тази ударна доза хитове, стартираща в разгара на августовските купони. “Payner Hit Bikini 2016” представлява сборник от най-амбициозните летни проекти на звездите от музикална компания “Пайнер”, който скоро ще е в търговската мрежа. На първо място това са - Преслава, Анелия, Деси Слава, Емануела, Фики, Татяна, Емилия, Джордан, Илиян, Устата и др. 
Навръх рождения си ден Преслава промотира своя проект “Няма да ти пиша”, като страхотен подарък за многобройните си фенове. Тя поднесе нова песен със силен летен заряд и много настроение, а във видеото звездата залага на изключително свежи визии, като в една от тях е тотално преобразена в блодинка.
“Специално за всяка” е един много специален проект за Емилия, който певицата отправи към феновете си, в момент когато очаква новия член на своето семейство. Тя бе обсипана с комплименти в социалните мрежи и за видеоклипа, където изглежда сияеща и много красива.
И новото лятно предложение на Илиян “Гадже-трепач”, съвсем очаквано, е купонджийско, напълно в унисон с ваканционното настроение и горещите страсти в дискотеките.
Деси Слава посвети и новата си песен “Отново се родих” на своята голяма любов Благой, който е главен герой във видеото, а тази романтична песен, която бе “зачената” в риалити формата “Гласът на България”, има всички шансове да се превърне в един от шлагерите на лятото.
Нелина сподели своето лятно настроение, като предложи в първите дни на август парчето “Лято, слънце, море”. То спечели всички със свежата си мелодия, хубав текст и красиво видео - направо може да се приеме като няколко минути ваканция в компанията на самата певица.
Истински взривоопасна смес се е получила, когато за проекта “Моят мъж” се събрали несравнимата Анелия и емблематичният оркестър “Кристали”, който от години е символ на купон и добро настроение. 
Безспорно “Не ме заслужаваш” на Емануела и Константин е най-скандалния проект на това лято, което веднага се вижда от коментарите и огромния интерес към него в YouTube. Реакциите са повече от възторжени и колебания са само дали да бъде дует или направо песен на годината. 
Татяна не остави равнодушни с хитовия си летен проект “Малко коте”, провокиран от култовата реплика на Валери Божинов в социалната мрежа, а динамичното и модерно лятно парче постигна целта на певицата - много емоции и лятно настроение за нейната публика.
Сътрудничеството на Фики и Азис в новия проект на Фики “Вертолета” донесе очаквания успех на младата звезда, а танците на Фики се превърнаха в запазена марка на Лято 2016, както миналата година движенията от другия тотален хит на звездата на Пайнер - “Бум”.
Райна събра радостта от младостта и лятото в своя нов проект “Нахално хубава” - едно динамично, танцувално парче, което предлага свежо лятно настроение и силни емоции, достатъчно е да напомним, че работното заглавие на песента е “Mi Amor”.
С летния си хит “Муцуна” Джордан успя да яхне актуалната вълна в поп фолка и да предложи една много подходяща за летния сезон свежа песен, с клубно звучене, която се превърна в тотален хит в дискотеките.
“На сантиметри” е най-новото горещо предложение на Ани Хоанг, на което екзотичната певица засне най-екстремното си видео, в което не липсват и доста рисковани сцени.
”В моя ум” е едно съвсем различно дуетно предложение от Анелия, подчертано летен проект в поп ритъм с етно елементи, една забавна тинейджърска любовна закачка.
Много настроение в съзвучие със сезона носи и песента на Магда “В краката ми бъди”, като дава сигурна заявка да се превърне в един от хитовете този сезон, а оценката на феновете е повече от окуражителна, защото те са единодушни, че песента те грабва от първо слушане.
Роксана е на върха на щастието и това особено ясно си личи в новата й песен “Бау”. Тя откри голямата си любов, двамата с Александър навсякъде са заедно, а певицата дори снима любимия си във видеото на “Бау”.
Дуетното предложение на Деси Слава и Устата “Чужда стая” е свеж летен хит, кипящ от чувства и емоции, и доставящ максимарно удоволствие при всяко слушане от пълния синхрон в съчетанието на кристално чистия, нежен глас на певицата и плътния тембър на рапъра.
Традиционна идея за музикална компания “Пайнер” е хитовете на всеки сезон да бъдат побрани в сезонна компилация, а за най-топлия сезон да намерят място в най-горещата компилация - “Payner Hit Bikini 2016”.  В началото на лятото бе издадена още една лятна компилация - “Payner Summer Hits 2016”, но хубавите песни, издавани от  “Пайнер”, в никакъв случай не биха се побрали нито в един, нито само в два албума.

КАТЕГОРИИ