Уикенд, богат на емоции за Преслава

Уикенд, богат на емоции за Преслава

Последният уикенд на юни се оказа богат на емоции за Преслава, противно на заглавието на последния й хит “Беден в сърцето”. Днешната звездна именичка в петък отбеляза своя 36-ти рожден ден с цели две бляскави партита, които я заредиха с палитра от положителни и много цветни изживявания. През деня тя събра най-близките си роднини и приятели, сред които сестра й Ивелина Колева и Софи Маринова, на място, където можеше да присъства и малката й дъщеря Паола. Двете заедно духнаха свещите и приемаха благопожелания и подаръци. Певицата сподели кратко видео в официалните си профили в мрежата и така направи съпричастни многобройните си последователи с този радостен момент.

По-късно вечерта Преслава беше специален гост на откриването на новия сезон на The 1 в Слънчев бряг. Там звездата на “Пайнер” празнува със своите почитатели, на които сподели, че са й липсвали много по време на извънредната епидемиологична обстановка в страната. Както всяка година, и тази – клубът се оказа притегателно място за ценителите на нощния живот от цяла България, като сред ВИП-гостите, които не пропуснаха събитието на сезона, бяха колеги на Преслава, редица известни дизайнери, фотографи, журналисти.

Домакините се бяха постарали рожденичката да се чувства като истинска принцеса. Още с излизането й на сцената й поднесоха голяма торта, още по-голям букет цветя и отвориха огромна бутилка шампанско за нейно здраве. Тя, от своя страна, направи купон, за който дълго ще се говори. Нямаше песен от репертоара й, независимо по-нова или по-стара, която да не взривяваше присъстващите. А последният й хит “Беден в сърцето” звуча цели три пъти.

И на двете партита Преслава блестеше в изящна къса и вталена червена рокля с един буфан ръкав, а усмивката и гласът й превърнаха партитата в запомняща се емоция. Екип на телевизия “Планета” също беше част от празника и запечата най-вълнуващите моменти. Очаквайте специален репортаж от рождения ден на Преслава в ефира на телевизиите с марката “Планета”.

снимки: Антон Нихтянов – Vibe Photography, личен архив

КАТЕГОРИИ