Яница: Успехът винаги се базира на комплексни усилия

Яница: Успехът винаги се базира на комплексни усилия

Това споделя Яница в интервю за предаването “Открит микрофон” и разкрива, че много хора приемат промяната в нейния облик като творец, като един пик в кариерата й. Яница обаче смята, че това е по-скоро един завой и различен поглед на нещата, защото и преди се е радвала на доста хитови проекти и многобройни фенове.

“Винаги съм имала амбиция, но може би не съм била толкова постоянна, защото не съм правила нещата с цената на всичко”, откровена е Яница.

Тя признава, че сега работи по-усилено и е по-постоянна в работата си, а голямо значение има и екипната работа.

“Успехът винаги се базира на комплекси неща”, категорична е тя и вярва, че когато изпълнителят, композиторът, тестописецът и режисьорът работят в екип, това е разковничето на успеха.

Тя допълва, че на този етап е отдадена на 100 процента на кариерата си, като самата тя е станала по-взискателна, критична, както към себе си, така и към екипа, с който работи, за да бъде и резултатът още по-качествен.

“Когато човек е щастлив и обичан е успешен и в работата си”, повдига леко завесата и около личния си живот изпълнителката, като признава, че тя самата се чувства щастлива, обичана и желана – всичко, от което има нужда една жена.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ