Яница: Кариерата ми дава всичко

Яница: Кариерата ми дава всичко

Вече 15 години Яница е едно от имената на музикална компания “Пайнер“, които работят упорито и всеотдайно, за да зарадват публиката с качествени и хитови проекти.

“Кариерата ми дава всичко от което имам нужда - да се зареждам, да съм щастлива, да се чувствам обичана, желана. За мен кариерата е всичко“, признава певицата в своето блиц интервю за телевизия “Планета“.

Наред с горещите поп фолк заглавия, в своя репертоар Яница залага и на българския фолклор, към който не крие пристрастията си.

“Фолклорът е нещо, което е много важно за моя живот, за това, което чувствам и изразявам като емоция, защото има много специално място в моето сърце“, казва изпълнителката.

Тя разказва и за своята първа изява на голяма сцена, за която си спомня, че е била на 3-4 годишна възраст. За първи път Яница показва своя талант пред публика в курортен комплекс във Вършец.
От там нататък я чакат много години отдадени на музиката, но има още едно нещо, благодарение на което певицата успява да върви напред:

“Любовта. Тя ми дава сили да съм много амбициозна, много нахъсана в работата си, а  когато обичам и съм обичана, и в професионален план съм много щастлива и успешна“, не крие Яница.

Като всеки един човек и тя има своите мечти, за които казва, че не са кой знае колко големи, въпреки известната поговорка, че човек е голям, колкота са големи мечтите му:

“Аз мечтая за един по-хубав и мирен свят“, заявява кратко, но категорично звездата на телевизия “Планета“.

КАТЕГОРИИ