Яница: Щастлива съм

Яница: Щастлива съм

Тази седмица Яница е гост в “Звездно”, където недвусмислено разкри, че се чувства щастлива и удовлетворена. Причините за това са няколко и обхващат както професионалния свят на звездата, така и личния.
Откровена и във видимо перфектно разположение на духа, тя споделя пред водещата Петя Костуркова, че до себе си има истински мъж, който я прави щастлива. Това провокира въпроса дали и тя като много от своите колежки има планове за дете скоро, а Яница е категорична, че всичко си идва, когато му дойде времето и когато е отредено да стане, но тя се чувства готова за този важен етап от живота на всеки човек.
Причина за хубави емоции за Яница е и успехът, който регистрира най-новата й песен “Хубаво го запомни”.

“Много съм щастлива от факта, че след толкова дълго подготвян проект и много търпение от страна на почитателите ми, той им допадна. Аз съм на мнение, че когато правиш нещо и искаш да го предложиш по най-добрия и качествен начин, трябва малко повече време да се обмисли и подготви, защото крайният резултат е най-важен”, споделя Яница.

От позицията си на артист, който доста години вече е на музикалната сцена, тя изказва позиция, че за нея най-важно, за да е интересен един изпълнител на публиката, е да се променя и да влиза в различни роли.
В края на разговора певицата издава, че вече подготвя и нова песен, но засега е твърде рано да говори за този проект.

КАТЕГОРИИ