Яница дава начало на летните партита в “Приказките“

Яница дава начало на летните партита в “Приказките“

Дългоочакваната новина за старт на музикалните срещи със звездите на телевизия “Планета“ идва от комплекс “Приказките“ край Харманли. На 30 май, събота, Яница ще даде начало на летните партита в градината на комплекса, която вече е отворена и очаква почитателите на хубавата музика, отбраните блюда и квалитетни напитки.

Певицата е щастлива, че точно тук стартират музикалните й изяви след дългата пауза, защото това е мястото, където се вихрят едни от най-горещите и незабравимите поп-фолк партита в България. А специално за всички гости тя ще изпълни обичани песни от своя репертоар. Няма да изненадаме никой, ако споменем, че в програмата ще присъства актуалното заглавие на Яница – “Твоето Ферари“, превърнало се в тотален хит през изминалите месеци.

Ще чуете още “Шампионка“, “Въртележката“, “Няма как“, “Изкушение“ и други, а на фона на най-живописната гледка към склоновете на Дефилето и бреговете на Харманлийска река ще прозвучат и красивите фолклорни мелодии в изпълнение на певицата – “Мома Яница“, “Димитър Мария думаше“, “Трите моми“, “България“, “Земен рай“.
Очакваме Ви на 30 май 2020 г., за да споделим една приказна вечер с eдна от най-актуалните звезди на музикална компания “Пайнер“. Началото на музикалната фиеста с Яница е 21:00 часа.

 

КАТЕГОРИИ