Яница дава сериозна заявка за хит с “Вземай задължително”

Яница дава сериозна заявка за хит с “Вземай задължително”

Яница представи своя дългоочакван проект, озаглавен “Вземай задължително”. Видеоклипът вече е достъпен както в Planeta Official в Youtube, така и в ефира на телевизия “Планета”. Още с появата си “Вземай задължително” привчеле вниманието на меломаните, както с хитовото звучене на песента, така и с предизвикателната и секси визия на изпълнителката. Освен това голяма изненада за всички бе участието на друг изпълнител на музикална компания “Пайнер” в нея, Константин, който придава допълнителна оригиналност на проекта.
Припомняме Ви, че автори на новото музикално предложение на Яница са Йорданчо Василковски – Оцко и Мариета Ангелова, създали предишния хитов проект на певицата – “Всичко чуждо пожелаваш”.
Провокацията е водеща във видеоклипа, който представя интересни кадри и декори. Лентата е заснета от режисьора Йордан Петков и оператора Георги Марков, а самата Яница демонстрира изключително различна визия, в която комбинира собствения си стил с професионалния поглед на
Стоян Апостолов.
За гримът й се погрижи Никола Иванов, а за косата - Емилио Стефано. По време на снимките на клипа Яница засне и атрактивна фотосесия с фотографа Георги Малев.
“Новият хит на Яница”, “Много силен проект! Много успехи”, побързаха да коментират феновете и дадат прогноза за успеха на “Вземай задължително”.

КАТЕГОРИИ