Яница изкушава с нова фотосесия на рождения си ден

Яница изкушава с нова фотосесия на рождения си ден

В първия ден на Есен 2021, отправяме поздрав към Яница, която е рожденичка днес. Безброй вече са хубавите пожелания за празника й, защото звездата на музикална компания “Пайнер“ може да се похвали с много приятели и верни почитатели. Специално за тях тя избра да поднесе нова фотосесия, за заснемането на която позира пред обектива на Георги Малев. И този път звездата на телевизия “Планета” не изневери на традицията и по време на снимките на дуета с Биляниш, “Топ любовник“, реализира интригуващи фотоси. Кадрите са поднесени със стил и определено привличат внимание, а не е тайна, че Яница обича да провокира публиката.

През годините тя умело следва тази линия, която по думите на феновете определено й отива. В това убедително се включват милионите преглеждания на проектите й в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизия “Планета“. Тази година Яница предложи на меломаните самостоятелната песен “Таратайка“ през май, последвана от два съвместни проекта – триото с Ави Бенеди и DJ Живко Микс – “Да гърмим“ и дуета с Биляниш – “Топ любовник“.

Те вече надминават 3 милиона преглеждания в мрежата, но може би най-големият успех за Яница е достигането през август на 20 милиона превъртания в портала за видеосподеляне на фолклорната й песен “Мома Яница“. Те са генерирани за 6 години от появата й в PlanetaOfficial и определено са постижение не само за жанра фолклор, но и за цялата българска музика.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Яница с пожелания за много здраве, щастие, нови успехи и сбъднати мечти!

 

КАТЕГОРИИ