Яница празнува специална годишнина

Яница празнува специална годишнина

Тази седмица носи хубави емоции за Яница, защото не един, а цели два от хитовете й, отбелязват годишнина. Това са мелодиите “В пет ми звънни“ и “Няма как“, които успяха да оправдаят очакванията на изпълнителката и грабнаха сърцата на феновете. На 14 май 2016 г. в PlanetaOfficial в YouTube за първи път се появява “В пет ми звънни“, песен, с която звездата прави крачка встрани от закачливата линия, която следва тогава и залага на по-сериозна тематика и текст. По всички личи, че меломаните приемат проекта добре, защото към днешна дата той успява да си извоюва място сред най-гледаните заглавия на Яница в YouTube.

Другият сингъл, който прави премиера точно преди година – на 15 май, “Няма как“, загря мрежата за кратко и получи доста суперлативи от публиката. Видеоклипът вече се радва на гледаемост от 5 милиона и има запазено място в клубния репертоар на певицата.
Яница е щастлива, че дори и далеч от сцената, благодарение на дигиталните канали, успява да поддържа връзката с феновете. И ако някои предпочитат стрийминг платформите или портала за видеосподеляне YouTube, то други често й пишат и изпращат клипчета със свои изпълнения на нейни песни в социалните мрежи.
За всички, които са пропуснали да чуят и видят любимите хитове на самата Яница, ще издадем, че на 31 май, плейлистата й отново ще се завърти в ефира на “Планета“ ТВ и “Планета HD“.

 

КАТЕГОРИИ