Великден по български със звездите на “Планета Фолк“

Великден по български със звездите на “Планета Фолк“

Българите посрещат Великден с много фолклор и хубава музика, независимо къде се намират по света. А гостуването на звездите на телевизия “Планета“ внася допълнителен колорит в празничните дни. Едно от емблематичните имена в българската народна музика - Пепи Христозова ще зарадва с песните си многобройната българска общност в Гент, Белгия на 27 април. В същия ден Деян Митев пък ще събере своите почитатели на Великденски концерт в с. Воденичане, област Ямбол. Ако пък сте във Велинград, за вашето настроение ще се погрижи Поли Паскова, заедно с танцова формация “Герани”.
Голям Великденски концерт събира на една сцена в Трън, Валя и Нелина. Няма съмнение, че красивите мелодии, които двете певици ще представят, ще повдигнат градуса на настроението и ще накарат всички гости да се почустват по-българи.
Бисери от Македония, в изпълнение на Мария и Магдалена Филатови, ще звучат на мегдана в Добринище, община Банско, а жителите и гостите на с. Пет могили, общ. Нова Загора, ще се насладят на кръшни тракийски хора и обичани мелодии от този край, представeни от сестри Диневи.

 

КАТЕГОРИИ