Янко Неделчев празнува 15 години с “Пайнер“

Янко Неделчев празнува 15 години с “Пайнер“

Датата 14 януари 2006 година остава паметна за музикалната кариера на Янко Неделчев, защото на този ден изпълнителят сключва договор с музикална компания “Пайнер“.

“Това беше една дългогодишна моя мечта - да стана част от голямото семейство на “Пайнер“. С вълнение си спомням за първата среща с инж. Митко Димитров, в която той направи изключително точен анализ на песните от първия ми албум и заедно начертахме моето бъдеще и перспективи - признава Янко Неделчев и допълва - Ефира на телевизия “Планета“ ми даде възможност да получа повече популярност, да имам повече срещи с любителите на българската народна песен и в частност на македонската песен. В тези години хората започнаха да ме разпознават и по-често да ме канят на концерти, на своите празници. Това бяха първите по-сериозни стъпки в моята кариера“.


До момента певецът вече има издадени 7 самостоятелни албума, 2 DVD-та и Мр3 албума “Фолклорен извор Мр3 - Янко Неделчев”. Занапред той си пожелава музикалното сътрудничество да продължи все така успешно и да роди нови хубави проекти за почитателите на българската народна музика. В аванс Янко Неделчев споделя, че подготвя специална изненада за публиката, каквато никой до момента не е правил във фолклора. Засега обаче изпълнителят издава само, че ще разберем каква е тя с появата на осмия му самостоятелен албум, върху който в момента работи.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят 15-та годишнина на голяма сцена на Янко Неделчев с пожелания за много здраве, творчески устрем и още прекрасни фолклорни песни!

КАТЕГОРИИ