Янко Неделчев празнува рожден ден на 19 април

Янко Неделчев празнува рожден ден на 19 април

Хубавите честитки и пожелания днес са за Янко Неделчев, който празнува рождения си ден на 19 април. Певецът е обичан от много почитатели на българската народна музика, заради прекрасните си изпълнения на български фолклор. Затова той може да се похвали, че посреща личния си празник с много приятни емоции и радост, защото публиката не пести сърдечни поздрави за него. Янко Неделчев е щастлив също така, че съвсем скоро ще може отново да бъде с почитателите си и на живо да ги радва с песните си. В професионален план изпълнителят е съсредоточил вниманието си върху подготовката на своя осми самостоятелен албум. В него ще има и специална изненада за ценителите, защото певецът се стреми винаги да представя на публиката по нещо ново от себе си.

През 2020 година Янко Неделчев представи албума “Китка за обич“, който предложи 11 авторски песни на фолклорна основа, предшестван от “Добре дошли, скъпи гости” с 11 народни мелодии от Пиринския край през 2019 година. В началото на 2021 година пък изпълнителят отбеляза 15 успешни години творческо сътрудничество с музикална компания “Пайнер“, като си пожела и занапред то да роди нови качествени проекти за почитателите на българската народна музика.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Янко Неделчев с пожелания за много здраве, щастливи семейни моменти и нови професионални успехи!

 

КАТЕГОРИИ