За Емануела и Емилия - тайни няма

За Емануела и Емилия - тайни няма

В новия брой на предаването “Звездно” специални гости са две красиви Диви - Емануела и Емилия. Певицата с изумрудените очи разкрива какви емоции я владеят, след като напусна риалити шоуто VIP Brother. Водещата Петя Костуркова разговаря с певицата броени минути след нейната изява на концерта “15 години телевизия Планета”, където представи хитовия си дует с Константин “Не ме заслужаваш”. Емануела, както винаги е искрена и не пести думи, за това което мисли:

“Бях се предала духом преди да вляза в Къщата, но когато вече бях там разбрах, че съм много силна и че хората, с които общувам трябва да бъдат качествени, да държат на собствените си идеали и в никакъв случай да не бъдат хора, които живеят в рамки.”

“Радвам се на възпитанието, което са ми дали моите родители. Радвам се, че животът ме е научил да бъда борбена личност. Радвам се, че не съм станала подлога на много хора и съм щастлива заради това, че отстоявах себе си до края и че нищо не може да ме накара да предам собствените си идеали.”

За сантименталния си живот, Емануела не е многословна, но затова пък признава нещо много лично и съкровено, може би повлияна от своята нова голяма приятелка - Миглена Ангелова:

“Има един човек, който много обичам... Нашите отношения са малко сложни. Нямаме време... Аз нямам време и го нараних страшно много, и не знам, ще видим... Най-важното нещо в живота ми, са моите деца. Който ме обича и иска да бъде до мен, ще бъде до мен, така че само той губи...”


Емилия е другата известна майка, която гостува в “Звездно” тази седмица. На 22 ноември изпълнителката официално се върна на музикалната сцена на грандиозния спектакъл “15 години телевизия Планета” за радост на многобройните си почитатели. Относно въпроса на д-р Хари Янакиев за старта на клубните й изяви, Емилия отговаря така:

“Сега съм по-разумна и малко по-прецизно ще си отсявам ангажиментите. В началото на декември възобновявам клубните си участия, но няма да се впускам в големи отсъствия.”

Певицата споделя и друга новина в аванс, родила се от невероятните рисунки на нейния голям почитател Кирил Георгиев:

“С тези рисунки провокирахме една много хубава колекция, която ще бъде факт, но в момента не мога да уточня точно кога. Всички, които следят страницата ми във Facebook, ще разберат датата много скоро. Мога да издам, че ще създадем дрехи с моя лик и смятам, че ще зарадвам всички мои последователи.”

Тези, които очакват новия албум на Емилия, могат да си отдъхнат, защото тя официално обявява, че той ще бъде факт през 2017 година.

снимки: Alex Cooper Photography, Георги Божков

КАТЕГОРИИ