“За две жени” представи Коста Марков

“За две жени” представи Коста Марков

Преди месец обявихме, че Коста Марков се завръща на музикалната сцена в България и това вече е факт. След близо 12-годишна пауза, певецът зарадва почитателите си с нова песен. Тя е озаглавена “За две жени” и е по музика на Коста Марков, текст - на Мариета Ангелова и аранжимент - на Даниел Ганев.

“Избрах да се завърна с бързо, динамично, клубно парче, споделя Коста Марков, защото това се харесва на публиката в България. Това е първи клип за мен след повече от 10 години и се надявам песента да се хареса. За видеото се доверих на Николай Скерлев, с когото вече съм работил преди години, а за песента потърсих подкрепа от две мои добри приятелки и колежки – Галена и Деси Слава.”

Тези, които вече са видели видеоклипа на “За две жени” в официалния канал на телевизия “Планета в YouTube – PlanetаOfficial, не може да не са харесали музикалната колаборация, представена от тримата изпълнители.

“Безкрайно съм благодарен на Галена и Деси Слава за това, че се включиха в записа на моята песен, не крие Коста Марков. Галена записа своята партия в студиото на Даниел Ганев в Сливен, а Деси Слава - в студио в София. Първоначално бях предвидил само участие на Галена, но по време на снимките на клипа се обадих на Деси Слава и я помолих да участва с вокали в песента. Така на следващия ден бяхме на запис в студиото… Специално заради Деси решихме да променим и хармонията на песента на местата, където пее тя, за да се открои нейния вокал.”

В момента Коста Марков е във Флорида, но, както вече обяви в “Звездно” по телевизия “Планета”, в началото на лятото се завръща в България. Като част от музикална компания “Пайнер”, от юни до средата на септември изпълнителят ще пътува за срещи и концертни участия у нас. Голяма част от тях се надява да бъдат по Черноморието, но не би пропуснал да гостува навсякъде в страната, от където получи покана за концерт.

КАТЕГОРИИ