Здравко Мандаджиев – желан гост на фолклорни фестивали

Здравко Мандаджиев – желан гост на фолклорни фестивали

Здравко Мандаджиев е сред най-желаните музикални гости на различни фолклорни фестивали у нас и в чужбина. Само през месец юли изпълнителят на музикална компания “Пайнер” получи 3 покани за участие в подобни форуми, а първата му изява ще бъде на Националния фолклорен събор “Болярска среща” на 22 юли в с. Арбанаси, община Велико Търново. Още на следващия ден Здравко Мандаджиев и танцово шоу “Кабири” ще гостуват и на “Тараклъка пее и танцува”. Тук изпълнителят отново ще представи част от най-новите си композиции, както и обичани фолклорни мелодии от репертоара си. Финалът на поредицата от музикални изяви фолклорният певец ще постави в навечерието на своя рожден ден – на 29 юли в Пещера.
Поводите за тази музикална среща са два – рецитал на Здравко Мандаджиев на Втория регионален фолклорен събор “Св. Константин 2017” и жури на фестивала. 
Междувременно в ефира на телевизия “Планета Фолк” премиера правят новите видеоклипове на изпълнителя. Песента, която вече се радва на интереса на зрителите, е “Имен ден”, а до дни се очаква появата и на още едно ново заглавие. Тези песни са включени в нова фолклорна програма, която това лято ще зарадва ценителите на българската народна музика.

КАТЕГОРИИ