Здравко Мандаджиев отпразнува рождения ден на сина си с парти в Пловдив

Здравко Мандаджиев отпразнува рождения ден на сина си с парти в Пловдив

На 2 юни рожденик бе синът на фолклорния изпълнител Здравко Мандаджиев – Димитър, който навърши три години. Този специален ден семейството отбеляза с голямо детско парти в популярен ресторант в Пловдив, а преди това сподели радостта си и с почитателите на певеца в социалната мрежа:

“То е слънчице! Наричаме го така, защото стопля дните ни и ги изпълва със светлина! То e съкровище! Казваме му така, защото е най-безценното нещо в живота ни и нашето най-голямо богатство! Наричаме го и Любов наша, защото с всеки изминал ден изпълва цялото ни същество с толкова любов и смисъл! То е щастие, защото ни кара да се усмихваме всеки ден и ни дава ентусиазъм да живеем! Честит рожден ден, Димитър! Обичаме те!“, написа Здравко Мандаджиев в своя профил във Facebook.

Пред телевизия “Планета“ той сподели, че това, което със съпругата му пожелават на своя син е да е здрав, все така жизнерадостен и да има много късмет в живота.

“Митко много обича да слуша народна музика, обича да танцува и да пее. С много песни и танци премина и тържеството, а Митко бе в центъра на купона, така че като нищо може да продължи по моите стъпки и да се занимава с музика“, сподели с радост изпълнителят на “Пайнер“.

Самият той пък вече работи по нови песни, с които да зарадва почитателите си това лято, а тази седмица Здравко Мандаджиев е музикален гост на конкурса “Царица Роза 2018“ в Павел Баня. Певецът е подготвил и специален репертоар за участието си, а заедно с него ще бъде и танцово шоу “Кабири“.

КАТЕГОРИИ