Здравко Мандаджиев представи 5 нови песни

Здравко Мандаджиев представи 5 нови песни

Почитателите на българския фолклор и на Здравко Мандаджиев имат повод за радост, защото в ефира на “Планета Фолк” бяха представени пет нови негови клипа. Видеоверсиите са към песните “Коньо, коньо”, “Телеграма дойде либе”, “Радо мари Радо”, които са народни мелодии от Родопите.
Песента “Радо, мари Радо” изпълнителят е посветил специално на своята съпруга Ради, която има родопски корени.
Сред новите проекти, на които зрителите могат да се насладят, е и песента “Що да сторя, мила мамо”, която пък е красива народна песен от Тракия. Изпълнителят представя и своя интерпретация на популярната северняшка мелодия “Дряновските моми”.
По аранжиментите и на петте песни, които са народни, работи Димитър Милев, а режисьор на клиповете е Радослав Георгиев. Снимките на новите видеоклипове бяха реализирани на няколко красиви локации край Пещера, Брацигово и Равногор. Всички тези песни ще бъдат включени в предстоящия фолклорен албум на певеца, който ще бъде трети поред в дискографията му.

“Този път съм заложил на родопските и тракийските народни песни, надявам се албумът да се хареса и да носи много настроение”, споделя Здравко Мандаджиев.

КАТЕГОРИИ