Здравко Мандаджиев за новия си албум в “Бащино огнище”

Здравко Мандаджиев за новия си албум в “Бащино огнище”

Екипът на “Бащино огнище” гостува в Стария Пловдив, където имаше кратка среща със Здравко Мандаджиев. Певецът все още е под влияние на еуфорията от своята прекрасна сватба и последвалото сватбено пътешествие.
Здравко с радост споделя, че може да зарадва почитателите на българските народни ритми с третия си самостоятелен албум, който вече е готов.

“Доста го забавих във времето, но се получи нещо доста интересно и качествено. Този път съм заложил на родопските и тракийските народни песни. Надявам се албумът да се хареса и да носи много настроение”, споделя изпълнителят.

В новия си албум изпълнителят е посветил песен и на своята съпруга, която има родопски корени и това е мелодията “Радо, мари Радо”.
В албума ще присъства и авторска композиция, посветена на децата с аутизъм, в която участват няколко от звездите на музикална компания “Пайнер” - Нелина, Росица Пейчева, Яница, Поли Паскова, Николай Славеев и самия Здравко Мандаджиев.
Кога да очакваме музикалния проект и подробности за видеореализациите на песните от него ще научим от изпълнителя в новия брой на “Бащино огнище”.

КАТЕГОРИИ