Жури и публика единодушни – Фики е откритието на сезона

Жури и публика единодушни – Фики е откритието на сезона

Трета победа отбеляза Фики в шоуто за преобразяване “Като две капки вода“. Поредното му блестящо превъплъщение бе в образа на Джеймс Хетфийлд от рок гигантите Metallica, а жури, публика и зрители бяха единодушни, че изпълнителят на “Пайнер“ е откритието на сезона.

“Фики е уникален талант – даде оценката си виртуалната публика, а Фънки сподели - страхотно влезе в образа, напълни ми душата, евала man!“.

Не по-малко впечатлени от рок изпълнението на Фики останаха Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян и Юлиан Вергов:

“Много съм удивена от теб. Ти си човекът, който може да прави най-невероятните превъплъщения с гласа и тембъра си... Изключително си талантлив, симпатичен и възпитан, и можеш да правиш каквото искаш, където си поискаш – каза певицата, чието изказване бе последвано от силни думи и от продуцента на предаването - От първото ти появяване на тази сцена, аз се изненадах страшно много. После започнаха едни трансформации, на които не можех да повярвам. Изключително доволен съм, че те вижда цяла България, защото ти правиш невероятни и различни неща по максимално добрия начин. Ти за мен си изненадата тази година!“


Фики получи силна подкрепа и от своите колеги от музикална компания “Пайнер“, сред които бяха брат му Емрах, Галена, Цветелина Янева, Мария и др. За пореден път и публиката избра певеца за свой фаворит, което му донесе тази нова победа:

“Смисълът на тази песен кореспондира с времето, в което живеем. Нека бъдем по-добри хора и да не се предаваме - беше обръщението на Фики след поредния успех, а в своя Instagram профил той допълни - Благодаря от сърце за подкрепата Ви!!! Вие сте феноменални! Един артист винаги търси очите на публиката, за да разбере как се е справил. Въпреки че сега не мога да видя реакцията Ви в студиото, вие ми я показвате чрез СМС-ите си! Поклон!“


Фики признава, че настъпилите времена днес са трудни и неочаквани за всички. Затова сме длъжни да се подкрепяме, а артистите трябва да забавляват останалите и да ги разсейват от лошите мисли, за да не падат духом и да не се депресират. Защото човек, ако се събори психически е по-уязвим, убеден е певецът.

“В този момент семействата трябва да са много сплотени и това е най-важното. Ние сме едно такова семейство, мотивираме се взаимно в тази трудна ситуация и държим един на друг. На баба ми и дядо ми, които са по-възрастни, също им казваме да се предпазват и да не излизат много навън. С баща ми и майка ми сме съседи, така че почти всеки ден сме си заедно и си споделяме различни неща за живота и музиката. С тях сме си приятели и имаме много общи теми. Общо взето, концертите сме ги пренесли вкъщи на пианото - ту аз пея, ту баща ми, а малкият също се включва и става много весело“, споделя Фики в интервю за в. Труд.

КАТЕГОРИИ