Зимна приказка за Джена, Канарите и Тони Дачева

Зимна приказка за Джена, Канарите и Тони Дачева

Януарска зимна приказка ни показват в снимки и кратки видеоклипчета Джена, Тони Дачева и музикантите от оркестър “Канарите”. Звездите на “Пайнер” и тази година избраха курорта “Пампорово” за своята зимна ваканция. Първа с фотоси от ски-пистите се “записа” Тони Дачева. Всички знаем, че певицата е ревностна почитателка на ските и зимните спортове и не пропуска сезон, в който да не развее коси по пистите.
2
Джена също обожава зимата, снега и скоростите по ски-пистите. Но тази година заради своята бременност с второто си дете, тя се въздържа от екшън сцените. За разлика от нея, съпругът й Атанас Стоев – младши и малкия Наки с удоволствие се спускат в “Пампорово”.

“Поздрави от Пампорово, написа Джена в социалните медии - Hаки за първи път е на пистата. Благодаря на нашите приятели от ски училището, които за втора година обучават сина ни да кара ски.  Невероятни професионалисти сте! И ние се забавляваме заедно….”

Компания на Джена, Наско и Наки в “Пампорово” правят Атанас Стоев – Канара и Надя Стоева. Двамата предпочитат разходките в планината, избират да пият кафе в кулата “Снежанка” и така се зареждат с позитивни емоции за нови фолклорни мелодии.

КАТЕГОРИИ