Зимни спортове изкушават звездите на “Пайнер“

Зимни спортове изкушават звездите на “Пайнер“

Топлата зима у нас не е причина звездите на телевизия “Планета“ да се откажат от снежните атракции. Затова говорят снимките, които те споделят в своите профили в социалните мрежи. Тези дни интересни кадри ни предложиха Цветелина Янева, Кали, Юнона и Малина. Дали в България или по света, от тях личи емоцията, която зимните спортове им носят.

Вниманието на феновете грабва изпълнителката на хита “Ангелът“, която виждаме както в пълна ски екипировка на пистата, така и фона на красив планински пейзаж за една енергизираща закуска.

От години, увлечени по ските сред звездите на “Пайнер“, са още Тони Дачева, Кали, Фики, както Джена и нейния съпруг Атанас Стоев – младши. От тази зима към тях се присъединява и Юнона. Всички те предпочитат българските зимни курорти за своите пристрастрия, за които са категорични, че са един от най-добрите в Европа.

Тази зима Малина за първи път запозна своята внучка с вълнението да си с шейна в планината. Цялата спортна фамилия бе в Банско, а Малина не пропусна да изпита адреналина от спускането със сноуборд по пистите на курорта.

КАТЕГОРИИ