Звезди на “Планета“ търсят прохлада в планината

Звезди на “Планета“ търсят прохлада в планината

Август е месецът, в който мнозина са край морския бряг. Звездите на телевизия “Планета“ не са изключение, защото повечето им клубни участия са именно по Черноморието, но част от изпълнителите избират този момент от лятото, за да потърсят прохлада от горещините в планината. Сред тях са Райна, Ивелина Колева, Татяна, Здравко Мандаджиев и Невена от фолклорния дует Калина и Невена.
“Велики неща се случват, когато хора и планини се срещнат!“, сподели под впечатляващ кадър от 2645 метра, Невена. Певицата бе на поход до вр. Безбог, определян за един от най-красивите върхове в Пирин. На красиви гледки от Пирин се наслаждава и Райна, която публикува уникални фотоси от планината в своите профили в социалните мрежи.

Други популярни лица от ефира на телевизия “Планета“ пък избраха Родопите. Татяна и Здравко Мандаджиев посетиха Национално училище за фолклорни изкуства “Широка лъка”, където през изминалия уикенд се състоя конкурса “Широка лъка пее, свири и танцува“. Здравко Мандаджиев сподели кадри с част от участниците, а Татяна, заедно със свои приятели, предпочете Пампорово и Широка лъка за една зареждаща ваканция. Певицата сподели следното в своя Instagram профил:

“Широка лъка...Най-китното и красиво място в Родопите! Любовта ми към това място е от 6-ти клас, когато ме приеха в подготвителната школа на СМУ-Широка лъка. Тук всичко е различно - хората, въздуха, водата, природата, които са запазили своята идентичност и чистота! Щастлива съм, че израснах тук, завърших средното си музикално образование и запазих чистотата, и силата, които носи този край. Да срещнеш толкова познати хора и с умиление, и доброта, да докоснат душата ми...“, пише изпълнителката.


Рила изкуши Ивелина Колева в първия уикенд на месец август. Певицата призна в своя публикация от Рилския манастир, че независимо къде пътуваме и дали е близо или далеч, историята на всяко място оставя следа в нас.

“Рилският манастир съхранява историята на цял един народ”, категорична бе тя и не скри, че това е едно от любимите й кътчета от Родината.

 

КАТЕГОРИИ