Звездите и морето

Звездите и морето

Лятото и ваканцията буквално достигнаха своя абсолютен пик, защото е август и защото всички или почти всички са на морето. Изключение не правят и звездите на телевизия “Планета”, които се радват на хубавото време и показват горещи тела на плажа. Тези дни с морски снимки в социалните мрежи изкушаваха сетивата Джена, Глория, Галин, Преслава, Кали, Ариа, Анелия и Димана. Лятото и неговите цветове със сигурност са безкраен извор на вдъхновение, затова не е чудно, че звездните фотоси са гарнирани с красиви мисли и цитати.

Джена споделя простичка истина, която със сигурност води към щастието:

“Ценете всичко, което имате и Ви се дава! – Глория също е откровена за своята рецепта за хармония и безвремие – Лято, море, пясък, вятър, мокри коси – така обичам... Не мислиш за суета, глезотии и т.н! Плуваш, наслаждаваш се, живееш, това е!”

Преслава също е категорична с твърдението, че всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август. Галин пък изпраща на своите почитатели много оптимизъм:

“Не се предавай, ако някъде сбъркаш, човек се учи от своите грешки, нали? Опитай отново и успех ще постигнеш, защото с борба Живот се гради.”


Ариа също зарадва последователите си със секси снимка по бански от своята ваканция, а нейното послание гласи:

“Живей смело, прави грешки, рискувай и не се примирявай с нищо, защото животът има тенденция да свършва!”

Кали отдавна е доказала, че гледа философски на живота и споделя една мисъл на Андре Жид, в която се крие и нейната истина за щастие:

“Човек не може да открие нови океани, освен ако няма куража да изгуби брега от поглед.”

КАТЕГОРИИ