Звездите на България: Фики заслужава да бъде победител

Звездите на България: Фики заслужава да бъде победител

Днес е особено важен ден за Фики, защото тази вечер е финалът на шоуто “Като две капки вода“, на което изпълнителят бе изцяло отдаден през изминалите няколко месеца. Талант, харизма и много труд – това показа Фики и грабна сърцата на цяла България със своите превъплъщения, а колегите му от музикалния бранш не пропускат да го подкрепят и отправят покана към зрителите да направят същото.

“Изуми всички с таланта си, с умението си да пееш еднакво добре всички стилове. Ти заслужаваш да бъдеш победител“, категорични са едни от най-големите български звезди като Васил Найденов, Ивана, Славка Калчева, Деси Слава, Емилия, Мария, Роксана, Борис Дали, Ави Бенеди и др.

До момента певецът се превъплъти на сцената на шоуто като Стиви Уондър, Дженифър Лопес, Майкъл Болтън и Недялка Керанова, Джеймс Хетфийлд от рок гигантите Metallica, Ерос Рамацоти, Лучано Павароти, Тоше Проески, Хилда Казасян и Васил Найденов, а на финала всеки ще изпълни любимо свое парче. Изборът на Фики се спря на Лайнъл Ричи и песента Hello.

“Като две капки вода“ ми даде огромен шанс да се изявя. Радвам се, че успях да покажа на сцената опита, натрупан през всичките тези години - откровен бе певецът преди дни в предаването “На кафе“ и допълни - Бях много притеснен преди да приема да участвам в шоуто. Аз съм чувствителен и преживявам вътрешно нещата, без да го показвам. Защото всеки изпълнител се старае да даде най-доброто на своята публика, но не винаги среща разбиране. Подготвих се предварително, ходих на уроци по английски. А Стиви Уондър ми е на сърцето и се радвам, че имах възможността да се изявя с него за първи път“.


Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ пожелават много успех на Фики тази вечер. Вярваме, че талантът и всеотдайната работа трябва да бъдат оценени, затова нека се обединим и да гласуваме за най-добрия този сезон, за Фики на номер 17736. “Като две капки вода“ стартира точно в 20.00 ч. по NOVА.

 

КАТЕГОРИИ